Consultant IT Diaspora Votează

Diaspora Votează este un proiect GRASP pentru introducerea unui mecanism alternativ de vot la distanță pentru cetățenii români din străinătate. Pe termen lung, acest proiect urmărește – prin intermediul unei campanii de advocacy – adoptarea și implementarea unei propuneri legislative pentru introducerea votului prin internet. Diaspora Votează își propune să popularizeze utilizarea de mijloace electronice pentru creșterea participării, deschizând astfel un drum important pentru e-democrație în România. www.diasporavoteaza.org

 Cerințe:

  • studii și/sau experienta în domeniul sistemelor de securitate informatică;
  • experiență/interes în implementarea de soluții open source;
  • cunoașterea foarte bună a limbii române și a limbii engleze.

 Rol:

  • elaborarea normelor tehnice asociate propunerilor legislative avute în vedere în cadrul DV, în colaborare cu experți în drept și științe politice.
  • implementarea infrastructurii informatice necesare unui proiect pilot de vot prin internet.

 Responsabilități:

  • Coordonarea cu managerul proiectului, îndeplinirea sarcinilor specifice trasate de acesta;
  • Colaborarea și coordonarea cu restul echipei, în funcție de sarcini;
  • Se asigură că este la curent cu standarde și tehnologii disponibile național și internațional în domeniile IT aplicabile proiectului.

Implicare: 4-6 h pe săptămână

Perioada: februarie – octombrie 2012

Regim de lucru: Aceasta este o poziție neremunerată. 95% din echipa GRASP, inclusiv echipa executivă lucrează pe bază de voluntariat. Pot exista însă recompense non-financiare, după caz.

Locație: Deoarece colaborarea virtuală este posibilă (Skype, Google Docs, etc) și încurajată, nu există cerințe geografice. Dacă sunteți în București sau Ploiești, veți avea și posibilitatea de a vă întâlni cu echipa noastră de aici.

Cum aplic? Trimiteți un CV și o scurtă descriere a interesului dvs. pentru această poziție și despre cum credeți că puteți contribui la adresa emilian.ionita@mygrasp.org pana la 26 februarie 2012.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?