Top Talents România

Un eveniment recomandat de GRASP

În perioada 10-11 mai 2012, la Hotel Caro, București are loc cea de-a cincea ediție a proiectului Top Talents România. Programul își propune să identifice tineri cu rezultate remarcabile și să le ofere oportunități de carieră pe măsura potențialului.

Peste 2 000 de studenți și proaspăt absolvenți sunt asteptați să se înscrie până pe 26 aprilie pe http://www.toptalents.ro.  Dintre aceștia, 300 vor fi invitați în finala proiectului, în urma unui proces complex de selecție care include evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare, precum și o evaluare psihometrică online realizată cu ajutorul testelor Cut-e.

În timpul celor două zile, finaliștii vor interacționa cu 4 companii, lideri în industria lor și care recunosc potențialul și investesc în dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L’Oréal.

Profilul urmărit în cadrul proiectului sunt studenții, masteranzii și proaspăt absolvenții care îndeplinesc cel puțin unul din următoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare în activități extracurriculare sau ONG-uri și expunere internațională – studii, burse, experiență profesională sau schimburi culturale.

În cadrul ediției Top Talents 2011 dintre cei 2135 de aplicanți, 87% dintre ei au primit burse de merit sau de studiu, 55% au expunere internațională prin intermediul programelor de studiu sau a experienței de lucru, 54% au desfășurat activități de voluntariat în ONG-uri, iar 61% dețin atestate de limbi străine. Cele mai des întâlnite limbi străine sunt engleza, franceza, germana și spaniola.

Ediția din 2012 a evenimentului abordează tema „Embracing your potential”. În cadrul conferințelor și a workshop-urilor se va discuta despre modul în care tinerii își pot prezenta experiențele astfel încât să-și maximizeze șansele de a lucra într-o companie care investește în candidații cu potențial și care a dezvoltat sisteme interne de management al talentelor pentru a le oferi oportunități pe măsura potențialului lor.

Mai multe informații despre evenimentul Top Talents pot fi găsite pe http://www.toptalents.ro.

Apoi completează formularul prin care să ne arați că ești un top talent și că dintre cei peste 2000 de aplicanți tu trebuie să fii printre primii 300 finaliști invitați pe 10-11 mai la conferința Top Talents, ediția a V-a.

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?