Start-Up Your Idea

Elevator pitch, model de business, inovație, strategie de marketing sunt toate concepte cu care te-ai familiarizat, dar încă ai nevoie de sfaturi pentru a crea un plan de afaceri viabil.  Dacă ai o idee de start-up, dar fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă sa participi intre 23 si 25 august la cea de-a patra ediție Start Up Your Idea.

De-a lungul celor trei zile, vei dezbate, construi și îți vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”. Alaturi de antreprenori de success precum Peter Barta (Director Executiv Fundația Post Privatizare) și Corneliu Botnariuc (Managing Partner – Edge Business Advisors), vei testa viabilitatea ideii tale și o vei transforma într-un business plan solid.

Urmărește-ne pe facebook și află ce noi antreprenori de succes vor participa anul acesta și alături de care vei dezvolta ideea ta de start-up!

La ediția Start Up Your Idea din vara trecută am adus ca mentori următorii antreprenori: Roxana Damaschin-Ţecu (Enterprise Development Director pentru Europa Centrală și de Est în cadrul NESsT), Deneș Lenard (fondator și Director & Client Service Webfoo),  Mihai Marga (fondator și Director de Creație Webfoo) și  Peter Barta (Director Executiv Fundația Post-Privatizare). Iată și un draft al agendei.

În urma ediției de anul trecut, Alina Ţiplea, concentrată pe a lansa o inițiativă de antreprenoriat social și sprijinită de Peter Barta, a înființat primul concept store caritabil din România – Merci Charity Boutique.

Dacă vrei să ne întâlnim între 23-25 august la Bran (Inn on Balaban), trimite-ne până pe 18 August 2013 (inclusiv) un CV și ideea ta de start-up dezvoltată pe schema din documentul atașat la adresa startupyouridea@mygrasp.org.

După terminarea programului, vei intra în comunitatea Start Up Your Idea. Pe lângă cele două sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune întâlniri periodice cu toți participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring care să-i ajute pe tinerii antreprenori să-și implementeze ideea de start-up.

Încurajăm participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participanții cu start-up-uri individuale sunt de asemenea eligibili. Numărul total de participanți la workshop este 15. Programul ȋncurajează idei de afaceri concentrate pe o nișă insuficient explorată sau cu o creștere rapidă.

 

Taxa de participare la eveniment este de 250 RON/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.

 

Acest proiect este realizat cu sprijinul partenerilor Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, ŞtiriONG, Hipo.ro, România Pozitivă, BuzzCamp.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?