Noi cum votăm? A doua consultare pe Dialog Structurat

Grupul Național de Lucru pe Dialog Structurat coordonat de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, din care GRASP face parte, a lansat a doua consultare publică pe două teme aproapiate de activitatea noastră:

Chestionarele se adresează tinerilor până la 35 de ani și sunt o oportunitate perfectă de a ne implica în elaborarea de politici publice la nivel european.

Durează numai 5 minute să ne spui ce crezi despre participarea tinerilor, inovație, creativitate și finanțarea ONG-urilor! Părerea ta poate conta la nivel european!

Dialogul structurat la nivel european se stabileşte între Comisia Europeană, statele membre şi consiliile naţionale de tineret, precum şi Forumul European de Tineret. Acesta presupune ca guvernele şi administraţiile, inclusiv instituţiile UE, să discute cu tinerii pe anumite teme alese pentru a obține rezultate relevante pentru elaborarea de politici.

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?