Milano

Format: Mai 2018. Fondator: Ana-Maria Manole

Echipa: recent formata. Condus de: Ana-Maria Manole & Salma Iorgu

Retea extinsa: recent formata

Activitate:

  • Serie evenimente sociale “GRASP a Drink”

Contact:

Mai multe detalii pe:

Pagina de Facebook: GRASP Milano

Pagina de LinkedIn: GRASP Milano

 

EVENIMENTE GRASP MILANO

Reluam seria intalnirilor lunare organizate de GRASP Milano si va asteptam la intalnirea lunii septembrie cu un workshop despre antreprenoriat (chiar si) in Italia, prezentat de Dragos Chivu (General Manager la DIGI Italia).

GRASP Milano va asteapta la intalnirea lunii iulie cu un workshop despre cum ne putem dezvolta capacitatea de a citi rapid si de a memora in acelasi timp un procent ridicat de informatii.

Intalnirea GRASP din iulie a inceput, ca de obicei cu un aperitiv de networking. Ovidiu si Cristina ne-au povestit despre proiectul #MentorshipforSuccess pe care GRASP Milano doreste sa il dezvolte in urmatoarele luni, iar Gianfranco ne-a ajutat sa intelegem lumea uimitoare a #speedreading-ului. Ii multumim mult lui Gianfranco pentru seminarul interactiv si foarte util pentru fiecare dintre noi.

GRASP Milano va asteapta la intalnirea lunii iunie cu un workshop care ne va ajuta pe toti sa intelegem importanta inteligentei emotionale.

Va multumim tuturor pentru inca o seara minunata petrecuta impreuna si ii multumim Mihaelei pentru un workshop exceptional.

Pe 21 mai 2019 GRASP Milano organizeaza o intalnire la care te invitam pentru a ne cunoaste si pentru a vorbi despre evenimentele si proiectele pe care ni le propunem. Ne va fi de mare ajutor sa aflam opinia ta si sa intelegem ce alte evenimente ar fi de interes pentru tine.

Si ca sa iti faci o idee despre propunerile noastre, iti spunem ca in urmatoarele luni vei putea participa la o discutie despre Inteligenta emotionala impreuna cu Mihaela-Leocadia Hartescu (psiholog, trainer și coach), te vom provoca sa afli din secretele cititului rapid (Speed Reading) impreuna cu Gianfranco Delle Cave (Manager PAS EY) si te vom invita sa te implici in programul Mentorship for Success dedicat tinerilor liceeni din Romania.

Asadar, te asteptam pe 21 mai la Hug Milano incepand cu ora 19:00 pentru a-ti oferi mai multe detalii despre GRASP si pentru a discuta intr-un ambient informal.

Echipa GRASP Milano

…………………………………………….

Multumim pentru participare si ne vedem la urmatorul eveniment!

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?