Milano

Format: Mai 2018. Fondator: Ana-Maria Manole

Echipa: recent formata. Condus de: Ana-Maria Manole & Salma Iorgu

Retea extinsa: recent formata

Activitate:

  • Serie evenimente sociale “GRASP a Drink”

Contact:

Mai multe detalii pe:

Pagina de Facebook: GRASP Milano

Pagina de LinkedIn: GRASP Milano

 

EVENIMENTE GRASP MILANO

GRASP Milano va asteapta la intalnirea lunii iunie cu un workshop care ne va ajuta pe toti sa intelegem importanta inteligentei emotionale.

Pe 21 mai 2019 GRASP Milano organizeaza o intalnire la care te invitam pentru a ne cunoaste si pentru a vorbi despre evenimentele si proiectele pe care ni le propunem. Ne va fi de mare ajutor sa aflam opinia ta si sa intelegem ce alte evenimente ar fi de interes pentru tine.

Si ca sa iti faci o idee despre propunerile noastre, iti spunem ca in urmatoarele luni vei putea participa la o discutie despre Inteligenta emotionala impreuna cu Mihaela-Leocadia Hartescu (psiholog, trainer și coach), te vom provoca sa afli din secretele cititului rapid (Speed Reading) impreuna cu Gianfranco Delle Cave (Manager PAS EY) si te vom invita sa te implici in programul Mentorship for Success dedicat tinerilor liceeni din Romania.

Asadar, te asteptam pe 21 mai la Hug Milano incepand cu ora 19:00 pentru a-ti oferi mai multe detalii despre GRASP si pentru a discuta intr-un ambient informal.

Echipa GRASP Milano

…………………………………………….

Multumim pentru participare si ne vedem la urmatorul eveniment!

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?