Leaders School 9

Te-ai întrebat vreodată care este secretul oamenilor care reușesc să-și îndeplinească visele? Dar și care sunt lucrurile pe care le au în comun aceștia? Dacă ai între 18 și 25 de ani, cu siguranță această dilema este parte a rutinei tale zilnice.

Un element important prin care oamenii de succes reușesc să atingă performanța este leadershipul. Aceștia au o viziune pe termen lung, sunt pasionați de ceea ce fac, iar ambiția lor generează idei marețe care au puterea să-i motiveze și pe ceilalți.

Dacă și tu vrei să fii un lider de succes, prietenii de la Leaders te invită la LEADERS School 9, unica școală de leadership pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Anul acesta, LEADERS School te așteaptă la Hotel Orizont din Predeal, între 1 și 7 aprilie, pentru a descoperi liderul din tine și pentru a-ți testa abilitățile în simulări de business.

Doar la LEADERS School 9:

  • Te vei întâlni cu lideri autentici români precum Şerban Toader, CEO KPMG; Rucsandra Hurezeanu, Fondator și General Manager Ivatherm și Dragoş Atanasiu, Președintele Eurolines;
  • Vei lua parte la simulări de business care nici nu-ti trec prin minte și care te vor forma ca viitor lider;
  • Vei cunoaște alți 29 de tineri extraordinari alături de care vei intra într-o comunitate elitistă;
  • Până la vârsta de 25 de ani vei beneficia de mentoring lunar, gratuit, unde te vei întâlni, într-un cadru mult mai restrâns, cu oameni a căror experiență poate inspira și motiva.

Pentru a avea ocazia să fii unul dintre cei 30 de participanti la LEADERS School 9, te invităm să te înscrii la următorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/aplica/

 

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?