Dear Romania @ TIFF

În cei 10 ani de existență, TIFF (www.tiff.ro) a contribuit la promovarea artei cinematografice, fiind un festival al viziunilor proaspete şi pline de imaginaţie, din care organizatorii au reuşit să facă un eveniment cultural de ţinută.

Dear Romania te așteaptă la TIFF! Dacă ai un  un gând de bine pentru România și oamenii din jurul tău, pentru cinematografie și rolul ei în promovarea României sau pur și simplu pentru comunitatea din care faci parte, te asteptăm pe 8 iunie de la 11.00 la 23.00 la Casa TIFF (Str. Universității, nr. 6) pentru o sesiune foto Dear Romania.

Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăim. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005.  Dear Romania la TIFF este organizat cu sprijinul GRASP Cluj.

 Pentru a vă inspira și pentru a vă face o idee mai clară despre cum vor arăta mesajele voastre în forma finală, accesați:

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?