Dear Romania on the move

Pentru fiecare dintre noi, dezvoltarea personală este o poveste continuă plină de episoade complexe și diverse de-a lungul anilor. De la o vizită de studiu, la o sesiune de formare sau un atelier de improvizație, toate aceste experiențe ne construiesc. Fie că pentru tine dezvoltarea personală a însemnat voluntariat, experiența unui job, schimburi internaționale sau implicarea în activități non-formale, vino să-ți transmiți mesajul în cadrul celor două sesiuni Dear Romania de la Tineret în Mișcare!

 

Te așteptăm în Parcul Tineretului:

  • pe 27 septembrie de la 18.00 la 20.00 cu o sesiune dedicată mesajelor și experiențelor tale pe tema Angajabilității și Mobilității
  • pe 28 septembrie de la 17.30 la 20.00 să ne spui povestea ta legată de Educație Nonformală și Voluntariat.

Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăim. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. 

 Pentru a vă inspira și pentru a vă face o idee mai clară despre cum vor arăta mesajele voastre în forma finală, accesați:

Dear Romania on the move este organizat în cadrul evenimentului Tineret în mișcare, o iniţiativă a Uniunii Europene care are scopul de a îmbunătăţi calitatea educaţiei şi gradul de angajabilitate a tinerilor – va prezenta şi la B.ucureşti rezultatele programelor europene de învăţare, formare şi tineret prin intermediul unui eveniment special, în perioada 27 – 28 septembrie în Parcul Tineretului. Evenimentul este cuprins și în programul de activități din cadrul Zilei Educației Nonformale.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteți intra pe http://www.nonformalii.ro/evenimente/tineret-in-miscare

 

 

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?