Dear Romania – Leadership

Leadershipul este o componentă esențială a schimbării, asigurând viziunea, dar și dedicarea necesară pentru materializarea acesteia. Deși rezultatele impresionante ale liderilor lasă impresia că nu pot fi atinse decât printr-o abilitate înnăscută, leadershipul este, de fapt, o abilitate ce se formează prin educație, experiențe inedite, interacțiune cu oameni inspiraționali și, desigur, practică.

Dacă vrei să transmiți un mesaj despre rolul leadershipului în dezvoltarea României, te invităm la sesiunea de fotografie Dear Romania care va avea loc pe 1 august 2012 de la 19.00 la 20.30 la Librăria Cărturești (Arthur Verona, 13-15).  

Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru ţară și comunităţile în care trăim. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005. 

 Pentru a te inspira și pentru a-ți face o idee mai clară despre cum vor arăta mesajele tale în forma finală, accesează:

Dear Romania pentru leadership este organizat de GRASP (www.mygrasp.org) împreună cu Fundația Leaders (www.leaders.ro ) și cu sprijinul Cărturești.

 

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?