3000 de joburi oferite pe 30 și 31 martie de Angajatori de TOP

Pe 30 și 31 martie, te așteptăm la Sala Palatului din București la cel mai mare eveniment de cariera din această primăvară, Angajatori de TOP. La cea de-a 12-a ediție a târgului, ai ocazia de a interacționa cu

peste 90 dintre cei mai activi angajatori de pe piață. Aceștia oferă 3000 de joburi și programe de internship sau trainee pentru studenți, absolvenți, masteranzi și profesioniști cu experiență relevantă.

De acum, nu mai este nevoie să îți printezi CV-ul în 100 de exemplare. Cu un singur CV BarCode, la Angajatori de TOP, poți aplica la standul tuturor companiilor care te interesează! Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii din acest tutorial.

Participând la competiția Career Race pe pagina de facebook Angajatori de TOP, poți câștiga o mulțime de premii oferite de companiile care te așteaptă la eveniment. Până în prezent, au fost 35 de câștigători, iar alte 80 de premii te așteaptă.

Pe lângă interacțiunea cu angajatorii la stand, în urma căreia poți obține invitații pentru interviuri ulterioare, te invităm să afli mai multe despre planurile de recrutare  ale companiilor participând la workshopurile susținute de acestea. Pentru a participa la workshop-uri, este necesar să te înscrii online din timp, pentru a-ți putea rezerva un loc în sală.

Află de la lideri din industrie (BRD si Nestle) cum poți compensa lipsa de experiență în procesele de recrutare și care sunt aspectele care fac diferența în procesul de  selecție a tinerilor la început de carieră. Înscrie-te la conferința „Fără experiență – cum să depășești acest paradox”. Iar dacă ești pasionat de una

sau mai multe tehnologii IT (C++, C#, Java, Java 2EE, JQuery etc.), înscrie-te la conferința „Care sunt cele mai cautate tehnologii IT in 2012?” și vei avea oportunitatea să stai de vorbă cu reprezentanți din partea IBM și Incrys.

Poți să vezi programul complet al evenimentului și să te înscrii online pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

 


[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?