Inscrie-te la Top Talents Romania

Sase companii multinationale si-au anuntat prezenta la evenimentul Top Talents si anume:BRD – Groupe Société Générale; Coca Cola HBC Romania; JTI Romania; Colgate-Palmolive; Kraft Foods Romania parte aMondelēz International si L’Oréal Romania.

Top Talents isi propune sa identifice top 300 de tineri la nivel national, cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea personala si profesionala demonstrate prin expunerea internationala, rezultatele academice deosebite sau implicarea in activitati extracurriculare/ONG si care isi doresc un job pe masura potentialului lor.

Daca te intrebi de ce ai participa la un astfel de eveniment, gasesti mai jos cateva motive:

  • Ai sansa sa interactionezi intr-un cadru restrans cu reprezentantii celor 6 companii multinationale si sa afli mai multe informatii despre programele de internship si management trainee pe care le au deschise momentan;
  • Iti evaluezi gratuit cu ajutorul instrumentelor online Cut-e competentele cerute de cei mai mari angajatori din Romania. In urma completarii chestionarelor online vei primi un raport personalizat care va prezenta punctele tale forte si care sunt directiile de dezvoltare astfel incat sa iti maximizezi sansele de obtinere a jobului pe care ti-l doresti;
  • Intri in reteaua tinerilor cu potential de unde poti accesa toate programele de internship si traineeship din piata;
  • Posibilitatea obtinerii unei burse oferita de IEDC – Bled School of Management pentru participarea la scoala internationala de vara Discover Management Program;
  • Ai acces la doua zile de interactiune si networking cu alti tineri cu potential.

Inscrie-te acum, completarea formularului dureaza aproximativ 15 minute, pentru a ajunge in finala de pe 23-24 mai 2013! Participarea la eveniment este gratuita.

Fii la curent cu ultimele noutati accesand site-ul www.hipo.ro/toptalents

Pentru ca suntem siguri ca iti doresti o cariera de succes, te asteptam la Top Talents Romania, un eveniment care o sa iti ofere toate ingredientele  necesare atingerii obiectivelor tale.
Recomanda programul si altor prieteni talentati si poti castiga o bicicleta pliabila PUMA.

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?