2% for GRASP

“În China există o vorbă: Pentru că unghia a fost pierdută, potcoava nu a fost pusă. Pentru că potcoava nu a fost pusă, calul nu a fost trimis. Pentru că nu a fost trimis, mesajul nu a fost transmis. Pentru că mesajul nu a fost transmis, războiul a fost pierdut.” Ana Ion (25 de ani, inginer asistent, locuieşte în Jiangyou, China şi voluntariază în GRASP).

Direcţionează 2% pentru GRASP dacă susţii proiecte cu rezultate:

 

Din iulie până în decembrie 2011, GRASP a organizat 7 ediţii fotografice în care peste 200 de români au transmis mesaje pentru România. Urmează alte 20 de ediţii. Vezi albumele.

21 de tineri mentoraţi, 20 de mentori cu experienţă internaţională, 5 întâlniri și workshopuri pentru dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor cu potenţial. Vezi pagina proiectului.
13 idei de start-up, 15 participanți la prima ediție, 2 întâlniri ale rețelei, 2 business-uri demarate și este doar începutul unui program tip incubator de idei pentru tineri antreprenori. Vezi pagina proiectului.

 

 

[facebook]

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you.

Sending
© 2017, All Rights Reserved. Global Romanian Society of Young Professionals (GRASP). All ideas, service marks, trademarks and registered items are the sole and exclusive property of GRASP unless otherwise noted. All rights are reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?